Adminitrationsording og services

Se vores øvrige services her:

Servicesaftale

En administrationsaftale hos Housing4rent er til jer, som ønsker mest mulig tryghed og frihed – eller som ikke har mulighed for at være til stede ved boligen, såfremt der skulle opstå problemer. Hvis der opstår et problem med jeres bolig, så kontakter lejer vores ejendomsinspektør, som hurtigt vurderer problemets omfang, og tager fat i jer såfremt dette er nødvendigt.

Pris: 600 kr. pr. mdr. + moms.

Indflytnings- og udflytningsrapporter

Ind- og udflytningsrapporter sikrer dig dokumentation for lejers forpligtelser. Vores erfarne ejendomsinspektør udarbejder ind- og udflytningsrapporter (inkl. billeddokumentation).

Pris:

Indflytningsrapport 2500 kr. + moms

Udflytningsrapport 2500 kr. + moms

Rengøring og vinduespolering

En professionel rengøring og vinduespolering giver jer en ekstra grundig rengøring inden lejers indflytning. Kontakt os for et konkurrencedygtigt tilbud.

Gartnerservice, fliserens og oprensning af tagrender

Mange husejere med have gør brug af vores tilbud om løbende vedligeholdelse af haven. Kontakt os for et konkurrencedygtigt tilbud.

Maling

Trænger din bolig til en omgang maling? Så kan vi også hjælpe med det via vores professionelle malerservice. Kontakt os for et konkurrencedygtigt tilbud.

Få en gratis vurdering af din bolig

Ring gerne for en gratis vurdering af din bolig eller et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte hvilke muligheder vi har for at hjælpe.