Udlej din bolig

Kære udlejer

For os er boligudlejning ikke bare et spørgsmål om at finde en lejer. Vores formål er helt simpelt; at sikre vores udlejere den bedste udlejning af lejligheder og huse i markedet. Vi sørger for at skabe et nemt udlejningsforløb for boligudlejere ved at finde den helt rigtige lejer, som vil passe rigtig godt på boligen.

Hos os er din boligudlejning i trygge hænder uanset størrelse, lejeperiode og beliggenhed og uanset om du er privat eller professionel udlejer.

Har du brug for en Administrationsordning, så sørger vi for al dialog med lejeren og service af din bolig – læs mere om vores Administrationsordning og andre services

Vi forstår, at vi lever af gode oplevelser og anbefalinger fra vores kunder!

Bestil en boligvurdering allerede i dag.

Vi vurderer og fremviser alle dage. Og vi glæder os til at hjælpe dig!

Få en gratis vurdering af din bolig

Ring gerne for en gratis vurdering af din bolig eller et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte hvilke muligheder vi har for at hjælpe.

Hvorfor skal du vælge Housing4Rent:

  • Du betaler kun salær, hvis boligen udlejes
  • Lejer betaler huslejen direkte til dig
  • Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis
  • Ingen oprettelses- eller markedsføringsgebyrer
  • Mere end 15 års erfaring i ejendomsbranchen

Sådan foregår en udlejning:

Vurdering

Besigtigelsen er en uforpligtende vurdering. Her gennemgås boligen, og vi vil vurdere et realistisk huslejeniveau i samråd med dig.

Formidlingsaftalen​

Når du har underskrevet formidlings- aftalen begynder vi straks arbejdet med at finde den helt rigtige lejer til din bolig.

Markedsføringen​

Boligen markedsføres i vores omfangsrige netværk af danske og internationale samarbejdspartnere.

Fremvisningerne

Vi fremviser boligen til interesserede lejere. Alle lejere bliver screenet allerede inden første fremvisning af dit hjem. Du varsles altid om kommende fremvisninger.

Lejekontrakten

Når den rigtige lejer er fundet, udarbejdes en lejekontrakt efter lejelovens bestemmelser, som først godkendes af dig inden den sendes til lejer.

Afregning

Når er lejekontrakten er underskrevet af begge parter, indbetaler lejer 1 mdr. husleje + forbrug samt 3 mdr. depositum til Housing4rent. Efter lejers godkendelse af lejemålet afregnes udlejer, efter modregning af aftalt salær, indenfor 3 bankdage

Hvad siger vores kunder om os

”Housing4rent har hjulpet os med at få lejet vores hus ud i forbindelse med min udstationering til London. Lone satte den helt rigtige pris, der gjorde at huset blev lejet ud på bare 3 uger. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan give Housing4rent vores allerbedste anbefalinger.
Jan Søgaard, 3460 Birkerød
”Super professionelt! Jeg kontaktede Housing4rent, fordi jeg havde brug for hjælp til at udleje min lejlighed. Jeg kender ikke til regler osv og ville egentlig bare gerne have det overstået, så jeg kunne flytte hurtigt ind hos min kæreste.
Jannik Schultz, 2840 Holte
”Housing4rent har udlejet vores andelslejlighed. Vi kunne ALTID få fat på dem - også i weekenden. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse, og vil meget gerne anbefale andre at benytte samme Housing4rent.
Annemette Christensen, 2920 Hellerup