Udlej din bolig

Ønsker du at udleje din bolig?

Housing4rent er branchens mest erfarne formidlere af lejeboliger. Vi hjælper dig med

  • Udlejning af huse, rækkehuse og lejligheder

For os er boligudlejning ikke bare et spørgsmål om at finde en lejer. Vores formål er helt simpelt; at sikre vores udlejere den bedste udlejning af lejligheder og huse i markedet. Vi sørger for at skabe et nemt udlejningsforløb for boligudlejere ved at finde den helt rigtige lejer, som vil passe rigtig godt på boligen.

Hos os er din boligudlejning i trygge hænder uanset størrelse, lejeperiode og beliggenhed og uanset om du er privat eller professionel udlejer.

Har du brug for en Administrationsordning, så sørger vi for al dialog med lejeren og service af din bolig – læs mere om vores Administrationsordning og andre services

Vi forstår, at vi lever af gode oplevelser og anbefalinger fra vores kunder!

Bestil en boligvurdering allerede i dag.

Vi vurderer og fremviser alle dage. Og vi glæder os til at hjælpe dig!

Niels Gregers
Niels Gregers
Østerbro
Læs mere
Lone hjalp med udlejning af min lejlighed på Østerbro. Lone fandt hurtigt en lejer til den aftalte pris med tidlig indflytning, har svært ved at forestille mig det kunne være gået hurtigere. Jeg var meget glad for at bruge Housing4rent og ville bruge dem igen hvis jeg skulle leje en lejlighed el hus ud.
Anne-Helene Bagenkop
Anne-Helene Bagenkop
Frederiksberg
Læs mere
Som privat udlejer stødte vi tilfældigvis på Lone Isager, da vi skulle have udlejet en liebhaverlejlighed på Frederiksberg. En fremvisning blev hurtigt arrangeret, og på 1. fremvisning blev lejligheden udlejet. Efterfølgende sagsbehandling mht. kontraktsudformning foregik OGSÅ hurtigt - vores ALLERBEDSTE anbefalinger herfra - hurtig, smidig, venlig, imødekommende firma!!!! - som vi helt sikkert vil benytte i fremtiden!
Henrik Møller
Henrik Møller
Islands brygge, Amager Strandvej
Læs mere
I have used Housing4Rent a few times recently and the service and efficiency have been superb, especially from Lone Lisager. Great service towards both owner side and lease taker side. highly recommendable.
Trine Jørgensen
Trine Jørgensen
Hellerup
Læs mere
Fantastisk service!!! Hurtig og god rådgivning. Jeg kunne altid få fat i Lone, når jeg havde nogle spørgsmål. Kan varmt anbefales!
Jan Vinholdt
Jan Vinholdt
Østerbro
Læs mere
Housing4Rent fik udlejet vores bolig i den meget svære periode, hvor Danmark var lukket ned. Lone har særdeles god føling med markedet. Hun er professionel og giver ikke op. Vi kan varmt anbefale Lone og Housing4Rent.
Annemette Christensen
Annemette Christensen
Holte
Læs mere
Housing4rent har udlejet vores andelslejlighed. Vi kunne ALTID få fat på dem - også i weekenden. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse, og vil meget gerne anbefale andre at benytte samme Housing4rent.
Thomas S Haagensen
Thomas S Haagensen
Gilleleje
Læs mere
Lone er mega engageret og proffesionel. Vores hus blev lejet ud til prisen og på kort tid. Kan klart anbefale Housing4rent
Elisabeth Kiss
Elisabeth Kiss
Valby
Læs mere
Jeg har udlejet min lejlighed gennem Housing4rent og oplevede en super god service og professionalisme fra Lone side. Jeg kan varmt anbefale Housing4rent til enhver.
Bettina Nielsen
Bettina Nielsen
Frederiksberg
Læs mere
Vi har benyttet Housing4Rent og har været yderst tilfreds. Der er god dialog og vi fandt hurtigt en lejer til vores hus. Jeg kan varmt anbefale at kontakte Housing4rent.
Sarah Patocska
Sarah Patocska
Charlottenlund
Læs mere
Super service. Housing4Rent har hjulpet os med at få lejet vores hus ud. Lone fik sat den helt rigtige pris, der gjorde, at huset blev lejet ud på bare 3 uger. Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet og kan give Housing4Rent mine allerbedste anbefalinger.
Johan Lønsmann
Johan Lønsmann
Søllerød
Læs mere
Yderst tilfreds med forløbet. Det er anden gang jeg lejer ud igennem Housing4Rent. Kan varmt anbefales!
June Bille
June Bille
Østerbro
Læs mere
Really great experience renting my apartment through Housing4Rent. Great service, professional, flexibility and apartment was rented out within a week. Strongly recommend.
Christina Lang
Christina Lang
Frederiksberg
Læs mere
I have had the pleasure of working with Lone from Housing4Rent with regards to renting out my apartment in Frederiksberg. Within a week she had found a great tenant for my apartment and the entire process was very smooth and professionally handled. If I am ever again to rent out my apartment, no doubt that I will return to Lone from Housing4Rent.
Tidligere
Næste

Få en gratis vurdering af din bolig

Ring gerne for en gratis vurdering af din bolig eller et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte hvilke muligheder vi har for at hjælpe. Du kan også udfylde felterne herunder – så ringer vi dig op.

Med venlig hilsen
Lone Iisager
Indehaver

Hvorfor skal du vælge Housing4Rent:

  • Du betaler kun salær, hvis boligen udlejes
  • Lejer betaler huslejen direkte til dig
  • Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis
  • Ingen oprettelses- eller markedsføringsgebyrer
  • Mere end 15 års erfaring i ejendomsbranchen

Sådan foregår en udlejning:

Vurdering

Besigtigelsen er en uforpligtende vurdering. Her gennemgås boligen, og vi vil vurdere et realistisk huslejeniveau i samråd med dig.

Formidlingsaftalen​

Når du har underskrevet formidlings- aftalen begynder vi straks arbejdet med at finde den helt rigtige lejer til din bolig.

Markedsføringen​

Boligen markedsføres i vores omfangsrige netværk af danske og internationale samarbejdspartnere.

Fremvisningerne

Vi fremviser boligen til interesserede lejere. Alle lejere bliver screenet allerede inden første fremvisning af dit hjem. Du varsles altid om kommende fremvisninger.

Lejekontrakten

Når den rigtige lejer er fundet, udarbejdes en lejekontrakt efter lejelovens bestemmelser, som først godkendes af dig inden den sendes til lejer.

Afregning

Når lejekontrakten er underskrevet af begge parter, indbetaler lejer 1 mdr. husleje + forbrug samt 3 mdr. depositum til Housing4rent. Efter lejers godkendelse af lejemålet afregnes udlejer, efter modregning af aftalt salær, indenfor 3 bankdage