Yderst præsentabel lejlighed på Østerbro

Yderst præsentabel lejlighed på Østerbro

Lejligheden ligger i en af de mest stemningsfyldte ejendomme på Østerbro nemlig “Classensgaard”. Ejendommen har tårne, eget ur og et smukt præsentabelt indgangsparti.

Lejligheden ligger tilbagetrukket fra vejen og har en smuk velanlagt lukket gård. Til ejendommen hører en dejlig gårdhave med grønne græsarealer samt frodige buske og træer med legeplads, havemøbler og grill.
Lejligheden er en fremragende herskabslejlighed med højt til loftet og masser af plads, flotte plankegulve, og med en smuk original stukkatur.

I ankommer i lejlighedens møblerbar entré. Herfra er der adgang til en stor spisestue med den ene kakkelovn. Fra spisestuen er der adgang via flotte franske døre til en stor opholdsstue smukke loftdetaljer i form af stuk samt med en endnu en kakkelovn. Fra stuen er der en dør til lejlighedens soveværelse. Der er desuden et ekstra værelse/kontor med hems. Derudover et rummeligt køkken med spiseplads.

Lejligheden er indflytningsklar med hvide vægge, pæne trægulve og et yderst flot lysindfald fra de høje vinduer. Dejligt badeværelset med separat brus og vaskemaskine.

Der forefindes dørtelefon.

Lejligheden er ikke delevenlig. Ved henvendelse venligst noter dit tlf nr.!!

Området:

Beliggenheden er super central, og I er omringet af storbyens muligheder. Hverdagen er nem, for både indkøb, restauranter, skoler og daginstitutioner er lige i nærheden. I kommer til at bo tæt på vandet med Sortedams søen tre minutters gang væk og andre naturskønne områder som Fælledparken, Classens Have og Kastellet i nærheden af ejendommen.

Lejligheden ligger tæt ved Metroen, søerne, tæt på den internationale skole i Nordhavnen, Den Tyske skole samt danske skoler, cafeer og forretninger samt Københavns bedste shoppingmuligheder.

Vil du også udleje din bolig? Se mere om os her

Yderst præsentabel lejlighed på Østerbro

Del på print
Print
Lejlighed
Classensgade, København Ø

Husleje pr. mdr:

22.500 DKK

Depositum:

67.500 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

10-01-2022

Lejeperiode i mdr.:

24

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

Inkl. i huslejen

Varme:

1200 DKK

Bolig:

138

Etage:

1

Stuer:

2

Soveværelser:

2

Badeværelser:

1

Elevator:

Nej

Parkering:

Nej

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Nej

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: