Unik og luksuriøs lejlighed i det historiske København

Luksuriøs lejlighed i København K med central beliggenhed.

Lejligheden indeholder en rummelige entré med adgang til et værelse/kontor mod gården. Derefter kommer man til stor stue, hvorfra der adgang til 2 soveværelser med rummelig skabsplads og for det ene soveværelse er der desuden adgang til et walk-in. Fra stuen er der tillige adgang til et stort køkken med alle hårde hvidevarer samt et stort badeværelse med både brus og spa.
Lejligheden er indrettet med massive plankegulve af fyr og newyorker-loft, hvor alle udvalgte materialer og elementer er af højeste kvalitet.

Lejligheden er centralt beliggende i et af Københavns mest eftertragtede kvarterer. Gennem gården er der adgang til baghuset, hvor ejendommens elevator fører op til lejligheden på 140m2 med moderne komfort.
Til lejligheden hører desuden en fantastisk, fælles tagterrasse med den skønneste udsigt over byens tage – herunder Christiansborg, Rådhustårnet og Vor Frue Kirke.

Lejligheden kan være delvist møbleret! Hvis du er interesseret i en fremvisning, så husk gerne at notere dit tlf. nr.

Lejligheden er IKKE delevenlig!!

Området:
En sand livsnyderlejlighed i Københavns mest historiske bydel; præget af en unik atmosfære. Nabolaget byder desuden på alt hvad hjertet kan begære af gastronomi, indkøb, kultur og shopping. Et pulserende liv kan leves hér – med mulighed for at trække sig tilbage i lejlighedens beroligende stilhed i det hyggelige gårdanlæg. Man omgivet af kanaler, smalle gader og stræder og med kort afstand til både Metro, Christiansholms kanal, Gammel Strand, Glyptoteket, Tivoli, Hovedbanegården og Kongens Nytorv.

 

HAR DU EN BOLIG, DER SKAL UDLEJES? Så ring straks til Housing4rent på tlf.: 53 53 45 51 eller send os en e-mail: info@housing4rent.dk

Se mere her

Print
Lejlighed
Badstuestræde, København K

Husleje pr. mdr:

20.800 DKK

Depositum:

62.400 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

15-06-2022

Lejeperiode i mdr.:

24

Møbleret:

Ja

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

600 DKK

Varme:

950 DKK

Bolig:

140

Etage:

1

Stuer:

1

Soveværelser:

3

Badeværelser:

1

Elevator:

Ja

Parkering:

Nej

Nyrenoveret:

-

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Ja

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: