Udsigtslejlighed i Carlsberg Byen med 24m2 tagterrasse

Købkes hus har en af de bedste beliggenheder i Carlsberg Byen
Den fantastiske udsigtslejlighed tilbyder en unik tagterrasse med sublim udsigt udover Carlsberg og Frederiksberg samt det meste af København. Lejligheden består af 2 plan.

Boligen fremstår i super velholdt stand og man har fra tagterrassen indgang til en skøn stue over 3 meter til loftet ligeledes med udsigt. Fra stuen er der adgang til et stort soveværelse med udsigt og stor skabsvæg. Overalt findes de smukke trægulve med gulvarme

Herfra går man ned ad den fine trappe til det store alrum med ekstra lofthøjde, kogeø og god plads til spisebord Også her er der udsigt fra alle vinduer. Under trappen er mulighed for en kontorplads.
Lækkert stilrent badeværelse med vaskesøjle, bruseniche og gulvvarme. Stor møblerbar entré med skabe og udsigtsvindue. Herfra går kommer man videre ind i et stort soveværelse med integreret skabsvæg.

Lejligheden har elevator.
Under ejendomme forefindes parkeringskælder (p-plads kan lejes for kr. 1100 pr. måned), elevator, gårdmiljø, cykelkælder og brugsret til kælderrum.
Området:
Lejligheden ligger mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro finder man Københavns nye eksklusive bykvarter: Carlsberg Byen. Her er butikker, grønne parker, cykelstier, historisk arkitektur, smalle stræder, hyggelige cafeer, legepladser, by- og kulturliv, der alt sammen gør Carlsberg Byen til et kvarter for alle. I Carlsberg byen er der tillige masser af indkøbsmuligheder, og der findes også gode skoler og daginstitutioner.

Hvis du er interesseret i en fremvisning, så husk gerne at notere dit tlf. nr.

HAR DU EN BOLIG, DER SKAL UDLEJES? Så ring straks til Housing4rent på tlf.: 53 53 45 51 eller send os en e-mail: info@housing4rent.dk

Se mere om os her:

 

Del på print
Print
Lejlighed
Carlsberg Byen, Vesterbro

Husleje pr. mdr:

23.900 DKK

Depositum:

71.700 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-10-2020

Lejeperiode i mdr.:

24-36

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

600 DKK

Varme:

900 DKK

Bolig:

142

Etage:

5

Stuer:

2

Soveværelser:

2

Badeværelser:

1

Elevator:

Ja

Parkering:

-

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Nej

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: