Stor nyrenoveret 2-værelses i Lyngby med altan – til Expats

Lejligheden indeholder en rummelig entré med indbyggede skabe og gode opbevaringsmuligheder. Stor stue med vinduespartier i hele rummets bredde samt udgang til 14 kvm stor vestvendt altan med en fantastisk udsigt. Lyst køkken med god opbevaringsplads og spiseplads. Rummeligt soveværelse med skabe og et godt badeværelse med brus. Der følger parkering med i huslejen. Hele lejligheden er nyrenoveret. Lejligheden er ikke delevenlig!!

Området:
Kongens Lyngby ligger ca. 13 km nord for Købehavn City. Det er et meget populært område, da det udover at være en by med mange muligheder, samtidig har masser af smuk natur at byde på. Der findes mange indkøbsmuligheder med Lyngby Storcenter, Magasin og den meget hyggelige hovedgade. Her finder man også mange cafeer og restauranter, samt biografen Kinopalæet.
Her er rig mulighed for sportsaktiviteter med mange klubber og sportsområder, og med smukke Lyngby Sø omfatter dette også sejlads og kajakroning. Man kan også komme på hyggelige bådrundfarter.
Lyngby har mange muligheder med offentlig transport. Masser af busruter, og S-tog station med tog direkte ind til København på 15 minutter.

Del på print
Print
Lejlighed
Vinkelvej, Kongens Lyngby

Husleje pr. mdr:

11.500 DKK

Depositum:

34.500 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-03-2020

Lejeperiode i mdr.:

12

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

300 DKK

Varme:

600 DKK

Bolig:

79

Etage:

3

Stuer:

1

Soveværelser:

1

Badeværelser:

1

Elevator:

Ja

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Ja

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Ja

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Nej

Badekar:

Nej

Gård/Have

Nej

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: