Skønt hus på 190 m2 i Birkerød

Skønt hus på 190 m2 i Birkerød – Kun 25 minutter fra København i naturskønne omgivelser

Huset kan lejes med eller uden møbler!

Stort familievenligt hus attraktivt beliggende i roligt villakvarter. Huset har et skønt lysindfald og en praktisk planløsning med 4 soveværelser, 2 stuer og 2 badværelser. Huset er beliggende på en utrolig flot beplantet grund, helt fri for indkig og med flere gode steder, at nyde ude-livet.

Man ankommer i husets entre med et gæstetoilet. Herfra er der en gang med et badeværelse med kar og brus samt adgang til 2 gode værelser med skabe. Fra entreen kommer man videre ind stuen, som har rigelig plads til at samle hele familien omkring spisebordet. Fra stuen har man direkte adgang til et skønt terrassemiljø. Fra stuen er der adgang til køkkenet, som er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og her er god plads til en spiseafdeling i fin sammenhæng med køkkenet.

Derudover får man også et praktisk bryggers med stor fryser, vaskemaskine samt tørretumbler.

Fra den store stue er der adgang til en tv stue med adgang til endnu en terrasse. Derfra kommer man videre ad en længere fordelingsgang med endnu et badeværelse, et værelse/kontor samt masterberoom med et walk-in-closet. Derudover byder grunden også på en overdækket dobbeltcarport, samt et redskabskur.

Huset er IKKE delevenligt

Området:
Kun få hundrede meter til busforbindelser til Birkerød Station samt indkøb på omtrent fem minutter. Der er kort gåafstand til til skole, Birkerød Internationale skole, daginstitution og Birkerød Sø, og endelig kan golfentusiasten se frem til at blive en del af Furesø Golfklub. og indkøb nås inden for en radius af bare én kilometer, og samtidig byder lokalområdet på udmærkede idrætsfaciliteter og flotte, rekreative områder. I forhold til sidstnævnte skal særligt Birkerød Sø og Bistrup Hegn fremhæves. Bemærk desuden, at I er placeret fordelagtigt tæt på offentlig transport og større indfaldsveje mod København.

Se mere om os her: https://housing4rent.dk/udlej-bolig-professionel-boligudlejning-housing4rent/

Print
Hus
Birkerød

Husleje pr. mdr:

24.000 DKK

Depositum:

72.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

07-02-2022

Lejeperiode i mdr.:

24-36

Møbleret:

-

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

210 DKK

Varme:

1.130 DKK

Bolig:

190

Etage:

-

Stuer:

2

Soveværelser:

4

Badeværelser:

2

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Ja

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: