Skøn villa i grønne omgivelser i Græsted

Skøn villa i grønne omgivelser i Græsted

Man ankommer til husets store entré med plads til overtøj og videre adgang til stuerummet. Den største stue indbefatter nyere køkken med stor spiseplads samt en brændeovn. Fra stuen er der adgang til en stor, isoleret udestue med kik til den skønne have og en stor stenterrasse med en markise. Dertil kommer en lækker fjernsynsstue. Fra den største stue er der adgang til et værelse.

Fra entréen er der adgang til første salen, som består af et skønt badeværelse med badekar, et gennemgangsværelse/kontor samt et stort soveværelse med indbygningsskabe og med fransk altan.

I kælderen forefindes yderligere et badeværelse med brus. Fra kælderen er der direkte adgang ud til den mest fantastiske have med et anneks og en træ terrasse, og en overdækket terrasse, bålplads, gynge og overdækket sandkasse samt udendørs bruser.

I haven bag villaen har man et skønt frodigt område med en sø, hvortil det rige dyreliv både høres af sangfugle og kan ses af rådyr.

Huset er fuldt møbleret og kan lejes for 1 år med mulighed for forlængelse.

Huset er ikke delevenlig!!
Ved henvendelse venligst noter dit tlf nr.!!

Området: Græsted ligger ideelt placeret mellem Grib Skov og nordkysten. Græsted er kendetegnet ved et rigt foreningsliv med mange arrangementer, der samler byens borgere. Byen er desuden kendt for sin kro med Græsted Revyen.

Græsted byder på skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter til både børn og voksne. Byen byder også på rigtig mange gode indkøbsmuligheder.

I Gribskov Kommune er der gode muligheder for at komme rundt med den offentlige transport. Lokalbanen driver både Gribskovbanen og Hornbækbanen, som danner forbindelse mellem Hornbæk, Gilleleje, Helsinge, Hillerød og Tisvilde. Fra Græsted til Hillerød er der 15 minutter og 45 minutter til Rådhuspladsen

Er man i bil kan man komme til Gilleleje på 7 min. Gilleleje By har i de senere år været igennem en rivende udvikling, her er en masser af butikker, restauranter, cafeer, biograf m.v. og naturligvis det hyggelige havnemiljø.

Læs mere om os: https://housing4rent.dk/udlej-bolig-professionel-boligudlejning-housing4rent/

Del på print
Print
Hus
Græsted

Husleje pr. mdr:

13.500 DKK

Depositum:

40.500 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-08-2021

Lejeperiode i mdr.:

12

Møbleret:

Ja

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

618 DKK

Varme:

1.050 DKK

Bolig:

153

Etage:

-

Stuer:

3

Soveværelser:

3

Badeværelser:

2

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Ja

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Ja

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: