Skøn palævilla i Hellerup

Skøn palævilla i Hellerup på 300 etagemeter. Huset ligger perfekt i en meget skøn have. Huset kan lejes fra d. 1/10 og 6 måneder frem.

Indgang via smukt hoveddørsparti til mellemgang med gæstetoilet og videre herfra til skøn hall med god plads til garderobe og møbler samt et smukt trappeforløb til 1.salen.

Nyere Svanekøkken med hvide fronter og bordplader, 3 stuer en´suite. Fra Køkkenet findes den store spisestue med god plads til 12-14 personer og fløjdøre både til den skønne og solrige terrasse & have og den meget store vinkelstue samt møblerbar karnap og med udgang til en skøn vinterstue. På første salen findes hele 4 soveværelser – masterbedroom har udgang til balkon. Badeværelse med dobbelt vask og brus, samt separat toilet.

Kælderetagen er lys og tør og med egen indgang og en særdeles god rumfordeling med 2 gode teenage-/gæsterum, badeværelse med brus, bryggers og depotrum. Haven er ubeskrivelig skøn med et væld af planter og frugter, som med stor kærlighed er passet og ikke mindst gennemtænkt anlagt, så sæsonen er udnyttet optimalt tillige i det skønne drivhus.

Der er 2 parkeringspladser på grunden.

Et hus med mange lækre detaljer.

Hvis du er interesseret i en fremvisning, så husk gerne at notere dit tlf. nr.

HAR DU EN BOLIG, DER SKAL UDLEJES? Så ring straks til Housing4rent på tlf.: 53 53 45 51 eller send os en e-mail: info@housing4rent.dk

Se mere om os her:

Del på print
Print
Hus
Hellerup

Husleje pr. mdr:

24.500 DKK

Depositum:

73.500 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-10-2020

Lejeperiode i mdr.:

6

Møbleret:

Ja

Husdyr:

-

Bopælspligt:

Ja

Vand:

1.250 DKK

Varme:

2.500 DKK

Bolig:

198

Etage:

Stuer:

3

Soveværelser:

4

Badeværelser:

2

Elevator:

-

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: