Skøn nyopført villa i Hellerup – til Expats

Skøn nyopført villa i Hellerup

Huset har 128 m2 i 2 plan

Hvis du er interesseret i en fremvisning, så husk gerne at notere dit tlf. nr.

Man kommer ind husets store entre med god plads til overtøj. Herfra er der videre adgang til husets store stuerum, der er indrettet som både opholds- og spisestue. Køkkenet er Handcrafted og med Quooker.

Stuerummet er vestvendt og har et godt naturligt lysindfald. Gulvene er sildeparket både i stueetagen og på første salen. Der er et skønt badeværelse med brus i stueplan.

Fra køkkenet findes den store spisestue med masser af plads.  Der er tilmed direkte udgang til en privat have, hvortil der blive anlagt en terrasse i det tidlige forår.

Fra stueetagen svinger den store trappe sig op til første salen, hvortil der forefindes endnu et lækkert badeværelse samt tre soveværelser.

Der er 2 parkeringspladser på grunden.

Området:
Hellerup er en skøn by, der ligger ca. 8 km nord for København K. Her finder man det hele.: Havn, strand, skov, parker, shopping og en hyggelig atmosfære. Hellerup er kendt for de mange butikker, isboder og hyggelige cafeer og restauranter. Kører man lidt op ad strandvejen mod Charlottenlund findes Charlottenlund Fort, Bellevue Strand og Bernstof Slot/Park.

I løbet af få minutter kan I gå til områdets mange caféer, specialbutikker, skoler, daginstitutioner, parker og togstationer. Hellerup har bogstaveligt talt det hele.
Hellerup er desuden kendt for sine gode skoler og institutioner. Hellerup byder på mange gode tilbud inden for kunst, kultur, events, sports- og fritidsaktiviteter. Hellerup Station ligger centralt og forbinder næsten alle S-toge, samt Kystbanen. Det tager kun 10 min. med toget til København Centrum.

Hellerup har primært villa, rækkehuse og gamle flotte lejligheder. Man skal bo i Hellerup hvis man vil bo centralt, men alligevel være tæt på alt.

HAR DU EN BOLIG, DER SKAL UDLEJES? Så ring straks til Housing4rent på tlf.: 53 53 45 51 eller send os en e-mail: info@housing4rent.dk

 

Print
Hus
Hellerup

Husleje pr. mdr:

30.000 DKK

Depositum:

90.000 Dkk

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-11-2023

Lejeperiode i mdr.:

12

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

1200 Dkk

Varme:

800 DKK

Bolig:

128

Etage:

1

Stuer:

1

Soveværelser:

3

Badeværelser:

2

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Ja

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: