Særdeles attraktiv bolig i Virum tæt på Geel Skov og Rude skov

Særdeles attraktiv bolig i Virum tæt på Geel Skov og Rude skov.
Boligen er umøbleret.
Boligen er spændende og bestemt noget ud over det sædvanlige, hvilket afspejles i det generelle udtryk. Boligen er på halvandet plan. I stueplan findes et stort, åbent køkken-alrum og stue. Køkkenet er fra 2008 og fremstår med enkle, hvide fronter og kirsebærbordplader og stuen nemt indrettes med henholdsvis et spisearrangement og et sofa arrangement.
I entréen findes et fint flisebadeværelse og ved trappen til førstesalen ligger et gæstetoilet. I overetagen er der fire fornuftige værelser. Det oplagte soveværelse er særligt rummeligt.
Fra stuen er der udgang til en hyggelig, privat stenterrasse i det store fælles haveanlæg, der kendetegnes ved et godt fællesskab de tre boligers beboere i mellem. Til ejendommen knytter sig  en carport med tilhørende skur.

Området:
Inden for blot en gå- eller cykeltur fra boligen åbenbarer sig endvidere Geel Skov og Rude Skov såvel som Furesø og Bagsværd Sø. Således forefindes velrenommerede Virum Skole, daginstitution og supermarkeder i fordelagtig afstand fra adressen, ligesom Virum Station og Holte station er i gå afstand med S-togsforbindelser til Københavns Hovedbanegård. Dermed er hovedstadens pulserende liv lettilgængelig, og det samme gælder i øvrigt for Lyngbys rigelige shopping med eksempelvis storcenter og Magasin.

HAR DU EN BOLIG, DER SKAL UDLEJES? Så ring til Housing4rent på tlf.: 53 53 45 51 eller send os en e-mail: info@housing4rent.dk
Se mere om os her:

Del på print
Print
Rækkehus
Virum

Husleje pr. mdr:

17.500 DKK

Depositum:

52.500 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-01-2021

Lejeperiode i mdr.:

18-36

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

500 DKK

Varme:

1000 DKK

Bolig:

140

Etage:

-

Stuer:

1

Soveværelser:

4

Badeværelser:

1

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Nej

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: