Pragtfuld villa i Trørød

Pragtfuld villa i Trørød med 247 etagemeter fordelt på grundplan og en flot og meget anvendelig underetage. Boligen fremstår velholdt og med en attraktiv beliggenhed et roligt kvarter.
Fra entréen kommer man ind i det store køkken-alrum og stue med et dejligt lysindfald fra ovenlysvinduerne mod syd og vest. Køkkenet har Siemens-hvidevarer og direkte udgang til den store terrasse. Boligen har tre værelser samt et master bedroom med udgang til egen balkon. I samme plan findes et badeværelse med gulvvarme.
Den højloftede, tørre og meget anvendelige underetagen, har egen indgang og der findes mange anvendelsesmuligheder med to disponible rum, et depot, et praktisk bryggers samt endnu et badeværelse med gulvvarme.
Haven byder på terrasser og ugeneret have. Dens placering mod sydvest er ideel i forhold til solens bane, og med udgang fra alrummet er indenfor. Der er delvist overdækning en overkommelig have samt en carport og plads til en ekstra bil.
Området:
I kan handle ved Trørød Torv, I har kort vej til Øresund, og naturen venter lige udenfor hoveddøren.
Et fredfyldt område med optimale faciliteter for familien, da både skoler, institutioner og indkøbsmuligheder er let tilgængelige. Både Frydenlund Frugtplantage og Grisestien inviterer til motion under åben himmel. I vil være tæt på stranden og den maritime Vedbæk Havn. Byen har også bus- og togstation med nem adgang mod Nørreport og lufthavnen.

Del på print
Print
Hus
Trørød, Vedbæk

Husleje pr. mdr:

28.000 DKK

Depositum:

84.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-10-2020

Lejeperiode i mdr.:

12-48

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

600 DKK

Varme:

1400 DKK

Bolig:

160

Etage:

Stuer:

1

Soveværelser:

4

Badeværelser:

2

Elevator:

-

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

-

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: