Klassisk møbleret Rungsted villa på 180 m2

I det eftertragtede Bukkeballe-kvarter ligge denne velholdte villa. Villaen indeholder i stueplan: Stor møblerbar hall med gæstetoilet, samt en svungen trappe til 1. sal. Boligen er indrettet med en stor spisestue og dagligstue samt 2 møblerede karnapper. Et stort flot køkken med alle hårde hvidevarer samt et Amerikansk Køleskab. Fra køkkenet er der direkte adgang til en stor ugenert terrasse. Første salen indeholder badeværelse med bruseniche, stort forældresoveværelse med skøn udsigtsaltan samt 2 gode soveværelser og yderligere et badeværelse med bruseniche.

Området:

Området omkring Rungsted er meget attraktivt og ligger ca. 20-30 minutter fra København centrum og man altid er tæt på grønne områder, skov og strand. Og der er ikke langt til Øresund, strand og Rungsted Havn. Rungsted Havn er den største havn på kysten med flere butikker, restauranter og samt den atmosfære, som automatisk følger med en stor og marina. Ved siden af Rungsted Havn ligger også det hyggelige Karen Blixen museum. I Rungsted findes også en flot golfbane.

Kystbane-toget stopper både i Skodsborg, Vedbæk og i Rungsted, og gør det nemt at komme til København med mange afgange hver time. I Rungsted kan man parkere gratis ved stationen.

Del på print
Print
Hus
Rungsted Kyst

Husleje pr. mdr:

Depositum:

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-09-2019

Lejeperiode i mdr.:

3

Møbleret:

Ja

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

500 DKK

Varme:

2000 DKK

Bolig:

180

Etage:

Stuer:

2

Soveværelser:

3

Badeværelser:

2

Elevator:

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

-

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Ja

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: