Fantastisk lejlighed centralt på Frederiksberg

Luksuriøs herskabslejlighed på 117 kvm med sildebensparket i massiv eg over hele lejligheden, 3 meter højt til stukloftet, speciallavet snedkerreol, 1 måned gammelt badeværelse i eksklusive materialer, herunder armaturer fra Tapwell (Sveriges svar på Vola) og håndlavede sildebensfliser fra Marokko.Læs mere om os

Lejligheden ligger bekvemt på 1. sal, hvor der både er helt stille, lyst og få trapper at bestige. Desuden kan du nyde den 5 kvm store vestvendte altan med udsigt over en hyggelig privat have.
Når du kommer ind i lejligheden befinder du dig i en bred fordelingsgang, hvorfra der er adgang til køkkenet, badeværelset og en stor stue en suite. Fortsætter du ad gangen til venstre, kommer du ind i et stort walk-in closet, hvorfra der er udgang til den solrige altan. Herfra har du også adgang til et rummeligt soveværelse.

Du får hvidevarer af høj kvalitet, inkl. vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Herudover er der TV og Wifi i hele lejligheden.

Lejligheden er møbleret, bl.a. med flotte designermøbler. Lejligheden er ikke delevenlig!!!

Området: Her får du hele pakken: Perfekt beliggenhed på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, kun omkring 50 meter fra den nye metro og ca. 800 meter fra den smukke Frederiksberg Have. Det vil tage dig 2-3 minutter at nå frem til noget af Københavns og Frederiksbergs bedste shopping på Gammel Kongevej, og du vil være lige i nærheden af hyggelige caféer, barer, specialbutikker, teatre og restauranter.

Print
Lejlighed
Carit Etlars vej, Frederiksberg

Husleje pr. mdr:

15.000 DKK

Depositum:

45.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

29-02-2020

Lejeperiode i mdr.:

3

Møbleret:

Ja

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

Inkl i huslejen

Varme:

Inkl i huslejen

Bolig:

117

Etage:

1

Stuer:

2

Soveværelser:

2

Badeværelser:

1

Elevator:

Nej

Parkering:

Nej

Nyrenoveret:

-

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Nej

Cykelparkering

-

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: