Sublim udsigtslejlighed med et fantastisk lysindfald

Sublim udsigtslejlighed med et fantastisk lysindfald på Østerbro. Med en pragtfuld placering på tolvte sal har man en fremragende udsigt på begge sider af lejligheden. Lejligheden er fra 2018 og indeholder entre, lang gang hvorfra der er adgang til 2 værelser og et badeværelse med brus. Lejlighedens midtpunkt er det flotte køkken og stuen, der er samlet i ét. Her får du desuden alt i hårde hvidevarer samt et vinkøleskab.
Det store køkken alrum har adgang til vestvendt altan og den store stue har adgang til en østvendt altan – i alt 34 m2 altaner. Der er brede vinduespartier fra gulv til loft på begge sider af lejligheden. Yderligere et master soveværelse med adgang til et walk-in closet/værelse og videre adgang til endnu et badeværelse med brus og vaskesøjle.
Lejligheden er møbleret.

Privat parkeringsplads i parkeringskælder medfølger

Området:
Lejligheden ligger i kort gå afstand fra Langelinie, Den lille havfrue, Østerport station, Esplanaden og Kongens Nytorv. Mod vest kan man nyde et flot kig ind over København og på østsiden kan du se til Refshaleøen og vandet ved Langelinie.

Området er roligt og pænt med flere børnefamilier og gode indkøbsmuligheder Derudover kan Indre Bys mange spændende tilbud nås i løbet af 20 minutter til fods. Der er kort afstand til henholdsvis Kastellet og havnebassinet. Kun fem minutters gang fra boligen til Østerbro Station, hvorfra man kan komme videre til de fleste steder i København og direkte til Kastrup Lufthavn.

Se flere boliger her

Print
Lejlighed
Amerika Plads, Østerbro

Husleje pr. mdr:

24.500 DKK

Depositum:

73.500 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-05-2020

Lejeperiode i mdr.:

12-24

Møbleret:

Ja

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

110 DKK

Varme:

450 DKK

Bolig:

139

Etage:

12

Stuer:

1

Soveværelser:

3

Badeværelser:

2

Elevator:

Ja

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

-

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Nej

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: