Sublimt rækkehus med unik beliggenhed i Vedbæk

Rækkehuset er bygget i 2014 og består af 126m2
Rækkehuset er i stueetagen indrettet med: Entre med garderobe og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt et gæstetoilet. Hertil en stor stue med plads til både spise- og sofaområde. Stuen har vinduespartier i hele rummets bredde – med fuldt udsyn til skoven og med adgang til terrassen. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet og med masser af plads.

Første salen indeholder 3 soveværelser, et stort forældresoveværelse med en stor balkon og også her vinduespartier i hele rummets bredde så udsigten over skoven kan nydes. Forældresoveværelset har en stor skabsvæg. På første salen forefindes desuden 2 børneværelser med skabsplads og et stort badeværelse med brus. Der er gulvarme overalt i huset.

Huset er delvist møbleret/umøbleret
Huset har to terrasser, parkering til to biler og et skur.

Huset er ikke delevenligt!

Området:
Vedbæk er et perfekt område til familier. Boligudlejning i Vedbæk er meget populært – Området tiltrækker mange udstationerede familier, der gerne vil bo uden for København med let adgang til skoven og  med cykelafstand til Øresund og stranden. Vedbæk har et fantastisk nærmiljø med velassorterede forretninger, station, skole, badestrand samt hyggeligt havnemiljø. Vedbæk Stationsvej har nogle fine butikker og områdets bedste bager. Beliggenheden må siges at være helt i top.
Fra huset kan man gå ad stisystemer til stationen. Man kan komme ind  til København på kun 17 minutter med toget eller bilen.
Rungsted Havn er den største havn på kysten med flere butikker, restauranter og take-away steder samt den atmosfære, som automatisk følger med en stor og aktiv marina. Ved siden af Rungsted Havn ligger også det hyggelige Karen Blixen museum. I Rungsted findes ydermere en flot golfbane.
Kystbane-toget stopper både i Skodsborg, Vedbæk og i Rungsted, og gør det nemt at komme til København med mange afgange hver time. I Rungsted kan man parkere gratis ved stationen.

Boligudlejning i Vedbæk Housing4rent

Vil du udleje din bolig?

Læs mere om os her

 

Boligudlejning i Vedbæk Housing4rent

https://www.boligportal.dk/lejebolig/dp/raekkehus-vedbaek/id-5960290

 

Print
Rækkehus
Borchsvej, Vedbæk

Husleje pr. mdr:

21.500 DKK

Depositum:

64.500 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-07-2020

Lejeperiode i mdr.:

24

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

600 DKK

Varme:

1200 DKK

Bolig:

126

Etage:

Stuer:

1

Soveværelser:

3

Badeværelser:

1

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

-

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: