Herskabslejlighed på 198m2 på Gothersgade midt i hjertet af København- EXPATS ONLY

Lejligheden er klar til fremvisning i starten af juli !!

Herskabslejlighed på 198m2 på Gothersgade midt i hjertet af København

Skøn lejlighed med stuklofter, smukke rosetter, dekorative træudskæringer i døre og dobbeltdøre, høje paneler og detaljer, som ikke bliver bygget mere.
Man ankommer i lejlighedens entre. Herfra finder man et værelse til højre og et værelse til venstre. Fra entreen kommer man videre ind i den første stue, som er i åben forbindelse med den store spisestue. Fra spisestuen er der adgang til en fin altan.
Herfra kommer man igennem en lang gang hvortil der forefindes endnu 2 soveværelser og et stort lækkert badeværelse med stor bruseniche, masser af skabsplads til opbevaring. For enden af den lange gang kommer man ind i et meget funktionelt og rummeligt køkken med alle hårde hvidevare. Der er vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.
Fra lejligheden er der direkte udgang til en lukket baggård, som primært bruges af nuværende ejer.

Lejligheden er ikke delevenlig. Ved henvendelse venligst noter dit tlf nr.!!

Området: Yderst attraktivt kvarter!

Gothersgade mod søerne er den stille gade. Gothersgade går fra søerne i den ene ende til Kongens Nytorv og Nyhavn i den anden. Parkering er lige om hjørnet under Israels Plads.

Kongens Nytorv ligger en kort gåtur fra hoveddøren, og de mange luksusbutikker og gastronomiske perler – et sandt overflødighedshorn af spisesteder og cafeer med lækre retter, kølige forfriskninger og lune kopper kaffe i de helt rigtige omgivelser. Det levende handelsmiljø, byens kultur, den stemningsfyldte natteliv, de rekreative pladser og de mange grønne parker skaber byens stemning og den helt særlige atmosfære, som kendetegner København.
I dette område skal man ikke gå langt for at finde indkøb, offentlig transport såsom metroen. Shopping byder sig da også her, om man tager i Magasin du Nord eller bevæger sig ud i gademiljøet. Skoler og daginstitutioner er også i nærheden af denne placering, og er det de hyggelige gåture, der lokker, kan man hurtigt tage et smut til Kongens Have. Man er tæt på Københavns kultur – Rosenborg, Amalienborg og Det Kongelige Teater er alle en del af hverdagens bybillede som beboere på denne adresse.

 

Se mere om os her: https://housing4rent.dk/udlej-bolig-professionel-boligudlejning-housing4rent/

Print
Lejlighed
Gothersgade, København K

Husleje pr. mdr:

23.800 DKK

Depositum:

71.400 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

15-08-2022

Lejeperiode i mdr.:

20

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

Inkl. i huslejen

Varme:

1200 DKK

Bolig:

198

Etage:

Stuen

Stuer:

2

Soveværelser:

4

Badeværelser:

1

Elevator:

Nej

Parkering:

Nej

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: