Fantastisk villa på 180 m2 udbydes til leje

Totalt istandsat villa, som er er beliggende på 826 m2 dejlig ugenert og grund i roligt område på lukket vej. Villa indeholder en stor rummelig hall med loft til kip og med en smuk gammel ægyptisk skydedør ind til et lækkert HTH køkken med grebsfrie låger og med sortolieret træbordplade. Køkkenet indeholder alle hårde hvidevarer i stål fra Siemens, blandt andet ekstra stor keramisk kogeplade med integreret emfang, amerikanerkøleskab og kombi-ovn mv. Til køkkenet er der et stort viktualie-/depotrum.

Stor og lys vinkelstue ligger direkte i forbindelse med køkkenet. Fra stuen er der adgang til stor træterrasse, der ligger dejligt i læ af husets to vinkler og her kan de lune sommeraftner nydes.

Huset har forældresoveværelse med direkte adgang til eget badeværelse og yderligere 3 værelser samt ekstra badeværelse med stor bruseniche og vaskesøjle. I hallen er der trappeforløb til kælder med masser af opbevaringsplads

Der er gulvvarme i hele huset.

Området:

Villaen ligger 5 min gang fra Gillelejes hyggelige hovedgade med indkøbsmuligheder, dejlige spisesteder, stranden, Gilleleje havn, stationen og tæt på skole og børneinstitutioner. Desuden findes lukket stisystem i området.

 

Del på print
Print
Hus
Gilleleje

Husleje pr. mdr:

16.000 DKK

Depositum:

48.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-11-2019

Lejeperiode i mdr.:

24-36

Møbleret:

Ja

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

700

Varme:

1000

Bolig:

180

Etage:

Stuer:

1

Soveværelser:

4

Badeværelser:

2

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Ja

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Ja

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

-

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: