Fantastisk villa i Holte med udsigt over have og sø

Huset er privat beliggende på en større grund med adgang til en dejlig med bro. Haven strækker sig rundt om hele huset og fremstår yderst privat for naboer mv.. Huset ligger ligeledes tilbagetrukket, med have og adskillige terrasseområder.

Huset består af 2 plan.
Huset er på 327 etagemeter med 3 stuer og 6 soveværelser.
Stueplanet består af en stor stue med udgang til et stort markiseoverdækket terrasseområde. Spisestuen er i god størrelse og ligger i forbindelse med husets køkken. Spisestue er med vinduer fra gulv til loft og med direkte adgang til skønt moderne køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer samt et større bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. I stueplanet forefindes desuden to værelser, et badeværelse med brus samt et stort ekstra værelse, der i dag anvendes til bordtennis etc.
Fra spisestuen går man op ad trappen til første salen med endnu en stor stue, hvor udsigten over haven og søen kan nydes. På førstesalen findes en fordelingsgang med en større skabsvæg, endnu et badeværelse,  et stort forældresoveværelse samt to yderligere soveværelser – alle tre værelser har indbyggede skabe.

Med indgangen til huset går man lige ind i førstesalen eller via trapper ned til stueplan med endnu en indgang.

Området: Holte er smørhullet i det grønne område, med flere skove og søer. Holte midtpunkt har mange tilbud indenfor shopping, indkøb og sport. Transporttiden i bil, tog eller bus fra Holte til København ca. 20 min.
Der er fra adressen kort cykelafstand både til Holte Midtpunkt og Holte Station. Naturelskeren vil med sikkerhed føle sig hjemme her, for både Rude Skov, Kirkeskov og Geel skov ligger tæt på.

Hvis du er interesseret i en fremvisning, så husk gerne at notere dit tlf. nr.

HAR DU EN BOLIG, DER SKAL UDLEJES? Så ring straks til Housing4rent på tlf.: 53 53 45 51 eller send os en e-mail: info@housing4rent.dk

Se mere om os her:

Print
Hus
Holte

Husleje pr. mdr:

27.000 DKK

Depositum:

81.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-09-2020

Lejeperiode i mdr.:

24

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Ja

Bopælspligt:

Ja

Vand:

Varme:

Bolig:

221

Etage:

Stuer:

3

Soveværelser:

6

Badeværelser:

2

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

-

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: