Fantastisk lækker lejlighed på Christianshavn

Fantastisk lækker lejlighed på Christianshavn

Lejligheden har hele 4 soveværelser, kæmpe stue og et stort køkken alrum.

Lejligheden indeholder følgende: Rummelig entré der fører ind til det første soveværelse samt lejlighedens første badeværelse. Rummeligt bryggers med vaskesølje og opbevaring. Her findes endnu et værelse/kontor med indbygningsskabe.

Superlækkert moderne lyst ”hancrafted ”køkken med alle hårde hvidevare, vinkøleskab og god plads til spisebord. Køkken-alrummet har udgang til en terrasse, hvor man kan sidde uforstyrret. Fra terrassen kan børnene leje i den skønne gård. Lejligheden har en meget stor stue med indbyggede håndlavede reoler. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse samt en gang ind til det store master soveværelse, hvortil der forefindes endnu et badeværelse.
Den yderst veldrevne ejerforening tilbyder mulighed for privat parkeringsplads i tilknyttet p-kælder.

En gennemført lejlighed med de fineste finesser.

Området:
Med en så central beliggenhed på Christianshavn med alle fornødenheder inden for rækkevidde kommer man ikke til at mangle noget i hverdagen og i kombination med den rolige kanal, der omkranser kvarteret, samt den nærliggende natur ved Christianshavns Vold giver det jer det bedste fra begge verdener.

Man har Københavns kanaler bag ved Christianskirken på det fashionable Christianshavn åndes der fred og ro i den brostensbelagte David Balfour gade. Dét, trods dens eminente placering i gåafstand til byens mange kulturtilbud og Michelin-restauranter. Man har blot 500 meter til Christianshavns Torv, hvor de daglige indkøb kan klares, eller metroen kan fanges med retning mod lufthavnen eller København K.

Via Knippelsbro føres man hurtigt til Indre By, og hvad enten man er på udkig efter restaurantoplevelser i Michelin-klassen eller kulturinstitutioner af internationalt format, så er det lige i nærheden. Det skal også fremhæves, at metroen kan tilgås ved Christianshavns Torv og Havnebussen hvorved store dele af byen kan nås på rekordtid.

Se mere her om os: https://housing4rent.dk/udlej-bolig-professionel-boligudlejning-housing4rent/

Fantastisk lækker lejlighed på Christianshavn

Print
Lejlighed
Christianshavn

Husleje pr. mdr:

28.300 DKK

Depositum:

84.900 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-12-2022

Lejeperiode i mdr.:

36-36

Møbleret:

Nej

Husdyr:

-

Bopælspligt:

Ja

Vand:

600 DKK

Varme:

1300 DKK

Bolig:

160

Etage:

St

Stuer:

1

Soveværelser:

4

Badeværelser:

2

Elevator:

Ja

Parkering:

Nej

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Ja

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: