Fantastisk nybyg med 20 minutter på cykel til Rådhuspladsen og nem adgang til metro/tog

Fantastisk nybyg på en af Brønshøjs bedste adresser tæt på Vanløse med nem adgang til metro/tog og anden transport. 20 minutter på cykel til Rådhuspladsen.

Lejligheden ligger på første salen i en nyopført Eurodan villa fra 2022.

Lejligheden består af 4 soveværelser og to lækre badeværelser hvor af det ene badeværelse har en vaskesøjle. Der er gulvvarme i hele lejligheden.

Man ankommer i lejlighedens møblerbar entre og kommer videre til et lækkert moderne lyst køkken med alle hårde hvidevarer. De stilrene, hvide fronter på køkkenelementerne fuldendes af integrerede Siemens-hvidevarer, og hele rummet får et behageligt lysindfald hele dagen gennem vinduespartierne, der vender mod tre sider. Fra de to franske altaner i endevæggen er der en fantastisk udsigt. I forbindelse med køkkenet findes en pæn stor opholdsstue.

Der er klargjort til at opsætte en ladestander til elbil og mulighed for fibernet. Der er brugsret til privat parkeringsplads.

Til lejligheden forefindes en herlig nem have. Lejligheden i stueplan vender spejlvendt i forhold til den øverste, hvilket betyder at man er helt ugenert.

Området:
Lejligheden ligger på en rolig villavej, hvor der er stille, hyggeligt og et skønt børnevenligt miljø. Brønshøj Skole er under én kilometer fra adressen, og inden for samme radius findes  både dagtilbud, indkøbsmuligheder og busstoppested. Naturskønne områder såsom Utterslev Mose, Damhussøen og Kagsmosen kan let nås på en cykeltur. I får også glæde af nærmiljøet i Brønshøj og Vanløse, som begge har et væld af spændende butikker, spisesteder og caféer.

Se mere om os her: https://housing4rent.dk/udlej-bolig-professionel-boligudlejning-housing4rent/

 

Fantastisk beliggende lejlighed på en af Brønshøjs bedste adresser

Print
Villalejlighed
Brønshøj

Husleje pr. mdr:

22.000 DKK

Depositum:

66.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-10-2022

Lejeperiode i mdr.:

ubegrænset

Møbleret:

Nej

Husdyr:

-

Bopælspligt:

Ja

Vand:

500 DKK

Varme:

500 DKK

Bolig:

139

Etage:

1 sal

Stuer:

1

Soveværelser:

4

Badeværelser:

2

Elevator:

Nej

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Ja

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: