Fantastisk beliggende 192 m2 lejlighed på Frederiksberg C

Fantastisk beliggende lejlighed på Frederiksberg C

Housing4rent udlejer denne dejlige lejlighed med en attraktiv beliggenhed på en af Frederiksberg C’s bedste adresser midt på Frederiksberg C mellem Gammel Kongevej og Vodroffs Tværgade. Kun 5 min. gang til Prins Henriks Skole, Den Franske Skole på Frederiksberg
Lejligheden ligger på 1 sal i en nyrenoveret ejendom. Lejligheden består 192 m2, heraf 24 m2 til Erhverv. Lejligheden har en stor vinkelstue med pejs og der er rigeligt plads til både spiseafdeling og sofaafdeling. Et stort spisekøkken med køl og frys, komfur, ovn, emfang og opvaskemaskine. Lejligheden har 4 gode og reelle soveværelser og 2 dejlige badeværelser begge med brus, heraf det ene med vaskesøjle.
Til lejligheden høre et skønt gårdanlæg med græs og legeplads til børnene. Der er yderligere brugsret til et mindre loftsrum.
Området:
Skøn central beliggenhed på charmerende Schønbergsgade som er både centralt og fredeligt beliggende – her finder man alle klassiske hverdagsbehov indenfor kort gåafstand. Herunder et væld af specialbutikker, caféer, indkøb, spisesteder samt Værnedamsvej, Søerne og City. Du har kun 10 min. gang til Frederiksberg have og 10 min. gang til Hovebanegården.
Området byder desuden på kort afstand til Metrostationen, hvor man er inde i centrum på få minutter. Derudover kort afstand til CBS på Solbjerg Plads og Frederiksberg Centret. Masser af hyggelige caféer og specialbutikker i nabolaget.

Vil du også udleje din bolig? Se mere om os her

Fantastisk beliggende lejlighed på Frederiksberg C

Del på print
Print
Lejlighed
Schønbergsgade, Frederiksberg C

Husleje pr. mdr:

23.000 DKK

Depositum:

69.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-07-2021

Lejeperiode i mdr.:

Tidsubegrænset

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

inkl. i huslejen

Varme:

1.000 DKK

Bolig:

192

Etage:

1

Stuer:

2

Soveværelser:

4

Badeværelser:

2

Elevator:

Nej

Parkering:

Nej

Nyrenoveret:

Nej

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: