Fantastisk 3 værelses på Islands Brygge med udsigt over havnevigen

Fantastisk 3 værelses på Islands Brygge med udsigt over havnevigen. Til lejligheden medfølger privat parkeringsplads!!

Beliggenheden for denne bolig er helt i top, yderst centralt på ”den nye del” af Islands Brygge, med en fantastisk attraktiv udsigt ved Havnevigen hvor der fra lejlighedens store 8m2 sydvendte altan er den skønneste udsigt over vigen og den tilhørende strand samt Københavns Kanal. En kort spadseretur bringer dig til havneløbets forfriskende vand!

Denne 3-værelses lejlighed på Islands Brygge råder først og fremmest over en fordelingsentré med indbygget garderobeplads samt et stort køkken alrum/stue med udgang til altanen. Lejligheden har desuden 2 store soveværelser samt et badeværelse med brus. Badeværelset er desuden indrettet med vaskesøjle, som er hensigtsmæssigt placeret i forhold til brusekabine, toilet og vask.

Ejendommen er fra år 2016, hvorfor at her bydes på alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. aflåste opgange, dør telefon med kamera, elevator, affaldsskakt, cykelparkering etc. Hele ejendommen fremstår yderst velholdt og indbydende, samt med et flot anlagt gårdmiljø med nydelig beplantning.
Lejligheden er således ideel til en familie med børn eller som delelejlighed

Området:
Lejligheden er placeret tæt Islands Brygges velkendte havnefront, Fælledens underskønne natur, et væld af lækre caféer og restauranter, specialbutikker, flere dagligvareforretninger, skoler og daginstitutioner, transport i form af bus, metro og havebussen, Fisketorvet med alle dets butikker samt Kødbyen med et væld af gode restauranter– kort sagt, herfra er der kort afstand til alt hvad der behøves i den moderne og bekvemmelige hverdag. Her er man ligeledes tæt på byens centrum, Rådhuspladsen og Tivoli kan nemt nås via Langebro. Du vil elske stedet på grund af beliggenheden, hyggen og den vilde natur.

Hvis du er interesseret i en fremvisning, så husk gerne at notere dit tlf. nr.

HAR DU EN BOLIG, DER SKAL UDLEJES? Så ring straks til Housing4rent på tlf.: 53 53 45 51 eller send os en e-mail: info@housing4rent.dk

Se mere om os her:

Print
Lejlighed
Islands Brygge

Husleje pr. mdr:

15.900 DKK

Depositum:

47.700 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

01-09-2020

Lejeperiode i mdr.:

12-24

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

350 DKK

Varme:

650 DKK

Bolig:

104

Etage:

2

Stuer:

1

Soveværelser:

2

Badeværelser:

1

Elevator:

Ja

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

-

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Nej

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Nej

Gård/Have

-

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: