Skøn villa i Hellerup 2. række til Øresund til Expats

Housing4rent Boligudlejning i Hellerup:

Pragtfuld villa med sublim beliggenhed i Hellerup i 2. række til Øresund – til internationale kunder

Huset rummer stort lækkert køkken/alrum med alle hårde hvidevarer i åben forbindelse med stuen. I stuen findes der en pejs og fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse
Huset har desuden tre gode soveværelser alle med faste skabe. Det store forældresoveværelse har direkte adgang til haven.
Huset har to badeværelser – ét med brus og ét med både bruseniche og indmuret badekar samt bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsplads. Skøn have med flere terrasser.
Huset er gennemgribende moderniseret i 2012 og alt fremtræder lækkert og indflytningsklart.

Huset ligger privat og tilbagetrukket fra vej og trafik.

Området:
Øresund befinder sig få meter væk, mens man også kan gå til Øregårdsparken, Hellerup er en skøn by, der ligger ca. 8 km nord for København K. Her finder man det hele.: Havn, strand, skov, parker, shopping og en hyggelig atmosfære. Hellerup er kendt for de mange butikker, isboder og hyggelige cafeer og restauranter. Kører man lidt op ad strandvejen mod Charlottenlund findes Charlottenlund Fort, Bellevue Strand og Bernstof Slot/Park.
Hellerup er desuden kendt for sine gode skoler og institutioner. Hellerup byder på mange gode tilbud inden for kunst, kultur, events, sports og fritidsaktiviteter. Hellerup Station ligger centralt og forbinder næsten alle S-toge, samt Kystbanen. Det tager kun 10 min. med toget til København Centrum.

Boligen ligger kun en en lille cykeltur fra Charlottenlund.I et attraktivt område med nem mulighed for at tage på stranden med Charlottenlund Fort lige lidt nord på. tæt på den populære strandvej med rigelig af muligheder for indkøb. Der er massere skoler og gymnasier i området, ud over det er der Øregårdsparken og Charlottenlund skov tæt på hvis man har brug for lidt grønt. I området er der Gentofte hoved bibliotek, gode restauranter og butikker op og ned ad strandvejen.

Hellerup har primært villa, rækkehuse og gamle flotte lejligheder. Man skal bo i Hellerup hvis man vil bo centralt, men alligevel være tæt på alt.

 

Læs mere om os her

Housing4rent Boligudlejning i Hellerup

 

Print
Hus
Hellerup

Husleje pr. mdr:

35.000 DKK

Depositum:

105.000 DKK

Forudbetalt leje:

Ledig fra:

20-01-2020

Lejeperiode i mdr.:

36

Møbleret:

Nej

Husdyr:

Nej

Bopælspligt:

Ja

Vand:

500 DKK

Varme:

1.375 DKK

Bolig:

175

Etage:

Stuer:

1

Soveværelser:

3

Badeværelser:

2

Elevator:

Parkering:

Ja

Nyrenoveret:

Køleskab:

Ja

Fryser:

Ja

Ovn:

Ja

Kogeplader:

Ja

Microovn:

Ja

Emhætte:

Ja

Opvaskemaskine:

Ja

Vaskemaskine:

Ja

Tørretumbler:

Ja

Badekar:

Ja

Gård/Have

Ja

Cykelparkering

Ja

Bestil en gratis fremvisning af boligen her: